Skejbo

Beboerne

Kollegiet er hjem for både danske men også mange internationale studerende, som er på udveksling eller tager hele deres uddannelse her.

Alle de sociale initiativer på kollegiet er åbne for alle, og de fleste nye beboere tager afsted alene, og det er sådan man bedst lærer folk at kende. Der vil altid være nogen med et smil og tid til en snak.

Lejlighederne

Der er to forskellige lejlighedstyper.

Lejlighedstype 1: Her flytter du ind alene, og deler køkken, badeværelse og entre med én anden person. Denne type lejlighed kræver, at du enten er aktivt studerende eller under uddannelse (Lejlighedstype I er vist på plantegningen).

Lejlighedstype II: Her flytter man typisk ind som par. I denne lejlighed er der et kombineret køkken-alrum og et separat soveværelse. Indflytning i lejlighedstype II kræver at mindst én person er aktivt studerende eller under uddannelse. Der er mulighed for at flytte ind i en lejlighed af type II som enkelt person, dog er der fortrinsret for 2-personers ansøgninger

Kollegiets fælleshus byder på både fælleskøkken, vaskerum og en bar, der kan lejes af beboere.

Omgivelserne

Kollegiet ligger i Skejby, ca. 4 km fra Aarhus Universitet og 5 km fra midtbyen (lige i cykelafstand). Det ligger i dejlige og rolige omgivelser, midt i naturen. Desuden ligger kollegiet 200 meter fra Skejby Centeret, hvor der ligger en Føtex, en tandlæge, Matas, en læge, et apotek, en cykelhandler mm. Ikea, Silvan, Jysk og Skejby Universitetshospital ligger også tæt på.

Lejlighedstype 1.

Lejlighedstype 2.